top of page
Us_edited.png
Monstera Adansonii, philodendron Verrucosum

Rooted on paikallinen myymälä Lahdessa.

Kaupastamme löytyy erilaisia viherkasveja sekä keraamisia ruukkuja. Melko harvinaiset kasvit ovat pääpainomme ja etsimme aina erityisiä lehtikasveja.

Asiakastyytyväisyys on yksi tärkeimmistä tavoitteistamme, ja kuulemme mielellämme palautetta voidaksemme kehittyä ja kasvaa.

Us copy kappa_edited.png

Myymme tällä hetkellä verkossa ja toimitamme postitse kaikkialle Suomeen. Voit myös noutaa tilauksen osoitteesta Askonkatu 13 (Upotalo) Lahti. Noutoaika ja päivämäärä ilmoitetaan tilauksen maksun yhteydessä.

 

 

 

anthurium crytallinum-1.jpg
Bergs potter_edited.png
Daisy rose 25 cm -1.jpg

Hyvässä ruukussa ei ole kyse pelkästään ulkonäöstä vaan myös toimivuudesta, jonka löysin Bergs Potterista.  

 

'Oikea salaojitus antaa juurille tilaa hengittää, ja korkealaatuinen savi sitoo niiden tarvitsemaa kosteutta. Bergs Potterilla luomme kestäviä ruukkuja, jotka on suunniteltu sekä sisä- että ulkokäyttöön. Jos pidät niistä hyvää huolta, ne kestävät käyttöä sukupolvesta toiseen.'

Valitsimme joitain suosikkejamme myyntiin kauppaamme, tule katsomaan!

Ennakkotilaus.jpg

Voit ennakkotilata suurimpia huonekasveja, kuten kaktuksia (Cactuses), partarankasaniaisia (Dicksonia Antarctica), viikunoita (Ficus), jättipeikonlehtiä (Monstera Deliciosa large form), kirjokissuksia (Cissus discolor), palmukasveja (Palm trees), rankasaniaisia (tree fern), juurakkovehkoja (Alocasia) ja kolibrikukkia (Strelizia Nicolai). Nämä ovat yleensä 150-250 cm korkeita ja täydellisiä katseenvangitsijoita kotiisi.

 

Jättipeikonlehti (Monstera Deliciosa) tunnetaan usein sen mahtavan suurista lehdistä, jotka ovat runsaasti liuskoittuneet. Olet tervetullut kauppaamme katsomaan XXL kokoista jättipeikonlehteä, jonka koko on kolminkertaistunut kahdessa vuodessa sen ollessa lounaaseen suuntaavan ikkunan edessä. Linkin takaa löydät monenkokoisia kasveja, ja lisätietoja halutessasi voit ottaa yhteyttä.

P1006812_edited.jpg
bottom of page