top of page

TOIMITUSEHDOT

  • YRITYKSEN TIETOJA

Toiminimi: Cilantro & Lime Oy 

Osoite: Askonkatu 13, P.O. box 36 , 15140 Lahti, Suomi

Y-tunnus: 2962889-7

​​

  • HINNAT

Kaikki hinnat sisältävät 24% ALV 

  • TOIMITUKSET

​Toimitusaika on 1-6 arkipäivää

Tilaukset lähtevät maanantaisin ja tiistaisin

  • TILAUS- JA TOIMITUSVAHVISTUS

Kun olemme vastaanottaneet tilauksenne, saatte sähköpostiinne välittömästi tilausvahvistuksen, joka pitää sisällään tilauksenne tiedot. Tarkistattehan aina tilausvahvistuksenne tiedot ja olkaa yhteydessä asiakaspalveluumme mikäli siinä on ongelmia. ​

  • TILAUKSEN PERUUTTAMINEN

Asiakkailla on oikeus peruuttaa tilaus kuluitta 24 tunnin sisällä, ilmoittamalla siitä sähköpostitse. 

  • PALAUTUKSET JA REKLAMAATIOT

Kasvit ovat tuoretuotteita, eikä tuoretuotteilla ole kuluttajasuojalain mukaista palautusoikeutta. Mikäli laatu ei kuitenkaan vastaa odotuksianne, on mahdolliset huomautukset tuotteesta annettava välittömästi toimituksen jälkeen, kolmen (3) vuorokauden sisällä toimituksen vastaanottamisesta. Emme ole korvausvelvollisia myöhässä saapuneista reklamoinneista.

Koska kasvit ovat eläviä tuotteita, tilaus tulee noutaa kolmen (3) päivän kuluttua siitä, kun tilaus on saapunut valitsemaasi toimipisteeseen, jos tilausta ei noudeta tänä aikana, korvausvelvollisuutemme raukeaa.

Reklamaatioiden tulee sisältää tarkat kuvat tuotteesta sekä siinä esiintyvistä viosta ja mahdollisista vaurioista

Nopeiten meidät saa kiinni reklamaatioasioissa sähköpostitse osoitteesta Contact@rootedtheplantshop.com

Mikäli tuote on viallinen (väärä tuote, tai pian kasvin saapumisen jälkeen kasvista löydetyt tuholaiset) asiakas voi palauttaa kyseisen tuotteen ilmaiseksi meille takaisin.

On normaalia, että kasvi on hieman nuutunut ja ryppyinen kuljetuksen jälkeen ja kasvualusta voi pitää sisällään pieneliöitä, sammalta ja muuta normaalia kasvualustaan kuuluvaa. Edellä mainitut normaalit tekijät eivät oikeuta kasvin palauttamiseen.

Kuljetuksessa aiheutuneet vahingot ovat aina lähettäjän vastuulla. Kasvien lehtiin saattaa aiheutua vioitusta paketoinnin ja kuljetuksen seurauksena, mutta mikäli tuotteet vaurioituvat kuljetuksen aikana muulla tavoin, korvaamme vahingon kuluttajalle.

Kasvit ovat elävää materiaalia, joten niiden koko ja muoto saattaa vaihdella eri yksilöiden välillä.

C

bottom of page